Kompetancer

Går du med drømmen om nybyggeri? Vi har mange års erfaring med nybyggeri og totalenterpriser i Esbjerg, Ribe, Tjæreborg og omegn. Vi hjælper dig gerne fra start til slut, så du kommer tryg og sikkert igennem projektet. 

Vi har mange tætte samarbejdspartnere, som vi har stor tillid til og som vi har arbejdet sammen med igennem mange år.  Vi hjælper gerne med råd og vejledning, samt med hvilke muligheder der er ved netop jeres hus. Vi ved godt der er mange svære beslutninger, men det er derfor vi er her til at hjælpe.

En tilbygning kan gøre underværker for din ejendom.

Med en tilbygning kan du skabe den plads du har brug for i din virksomhed, eller med et, forvandle din bolig til dit drømmehjem. Der ligger mange muligheder på dette område og igennem en god kommunikation, samt råd og vejledning, sikrer vi at du kender alle dine muligheder. 

Vi har stor erfaring på området, der blandt andet betyder at vi kan inkorporere dine helt individuelle ønsker i planlægningen og skabe et unikt resultat, uden budgettet løber løbsk. Med viljen og evnen til at følge med udviklingen kender vi både de mest holdbare og moderne løsninger på markedet.

Skal du igang med renovering af dit hus, kælder eller badeværelse? Ja vi udfører alle formerer for renoveringer i dit hjem eller ejendom. 

Vi har igennem de sidste 30 år lavet mange renoveringer i Esbjerg, Ribe, Bramming, Varde og omegn. Det er meget vigtigt for os at du er tilfreds med resultet og vi afslutter derfor først projektet når du er tilfreds. 

Med vores mange års erfaring hjælper vi dig gerne fra start til slut. Vi tegner gerne for dig og kommer med muligheder og løsninger ud fra dine ønsker.

Skal du have skiftet dine vinduer fordi de er slidte, vil energioptimere dit hjem eller er du ved at bygge nyt, så kommer vi gerne med et tilbud.

Ring endelig så kommer vi forbi og snakker med dig om dine muligheder og udarbejder derefter et uforpligtende tilbud.

Køkkenet spiller en stor rolle i de danske hjem. Det er det rum, der stiller størst krav til sammenspillet mellem funktionalitet og stil. Med udgangspunkt i dine behov og ønsker skaber vi jeres helt unikke køkken. Vi leverer og opsætter dit drømmekøkken i samarbejde med en række af landets bedste køkkenleverandører. Vi omdanner jeres jeres mange spørgsmål og ideer til indretningsforslag og deltager således gerne som professionel sparringspartner fra første spæde idé, til køkkenet står færdigindrettet og klart til nye kulinariske oplevelser.
Hos Tømrermester Per B. Jørgensen har vi stor erfaring med tagrenovering. På dette felt gælder det, at det er vigtigt at arbejdet er udført ordentligt fra starten, da fejl og mangler først viser sig længe efter taget er lagt, og kan udvikle sig til skader, der er langt dyrere at udbedre. Derfor sikrer vi, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden, ned til mindste detalje. Vi ser gerne, at du ​betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre din udgift til en god investering, der både øger og sikrer værdien af din bolig. Da vi sætter en ære i godt håndværk og veludførte opgaver, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er top kvalitet.

Hvorfor vælge os?

30 års erfaring

30 års erfaring

De mange års erfaring giver dig en sikkerhed for at vi ved hvad vi laver

Tæt samarbejde

Tæt samarbejde

Vi er et mindre lokalt tømrerfirma, hvor det er tømrermesteren selv du kommunikerer med. Vi sikrer et tæt samrbejde hele vejen igennem.

Høj kvalitet

Høj kvalitet

Vi lægger stor vægt på kvalitet og bruger kun materialer som vi kan stå 100% indenfor.

Sikkerhed

Sikkerhed

Vores projekter er forsikrede, så du ikke skal bekymre dig hvis der opstår fejler eller mangler.

Om os

Copyright @ 2019